Narudžba i plaćanje

Tvrtka Cool Pool d.o.o. pruža usluge online naručivanja i kupnje proizvoda na domeni coolpool.hr 0-24 h. Jednostavnim dodavanjem proizvoda u košaricu kreirate narudžbu, te nakon zaključivanja i popunjavanja kontakt podataka dobivate predračun sa svim podacima za uplatu.

Predračun nije obvezujući i možete odustati od kupovine u svakom trenutku, tek nakon izvršene uplate smatramo da ste pristali na kupovinu. Nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem računu organizira se isporuka proizvoda. Ovisno o roku isporuke za pojedini proizvod tvrtka Overseas dostavlja pošiljku na adresu navedenu u kontakt obrascu.

Ako u okviru web shopa niste pronašli traženi proizvod pošaljite nam što detaljniji upit s opisom proizvoda i u najkraćem mogućem roku dobit ćete odgovor s potrebnim informacijama i cijenom. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte i naručite telefonom ili e-mailom.

Plaćanje se vrši općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Nakon što dobijete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu plaćanje možete obaviti internet bankarstvom ili na način kako plaćate sve svoje račune, općom uplatnicom u pošti, banci, Fini ili sl. Plaćanje karticama uskoro…